VALINTAOHJELMAT

SELECT - edistyksellinen valintaohjelma

Fläkt Woodsin SELECT on uusi selainpohjainen valintaohjelma, jolla voit mitoittaa sisäilmatuotteitamme. Käyttäjäystävällinen ohjelma mahdollistaa mitoituksen joustavasti. Tällä hetkellä ohjelma kattaa seuraavat tuoteryhmät: päätelaitteet, kanavatuotteet ja ilman hallinta. Valikoimaa tullaan jatkossa laajentamaan muihin tuoteryhmiin.

• Tuotetiedot
  • Valintavelho
  • Projektit – järjestä projektin tiedostot ja jaa helposti
  • Joustava 3D huonesuunnittelu
  • Työtila

» Kokeile SELECTiä

Acon

ILMANKÄSITTELYKONEIDEN VALINTAOHJELMA ACON

Tietokonepohjaisen valintaohjelmamme avulla voidaan tehdä nopeita ratkaisuja kunkin projektin vaatimuksiin vastaten. Ohjelmasta löytyy kaikki valinnassa tarvittava tekninen tieto.

• Tuotteiden mitat
  • Tekniset tiedot, kuten äänitasot, teho, ym.
  • Elinkaariedullisuus (LCC, Life Cycle cost)
  • Aina saatavilla viimeisin dokumentaatio tuotteista
  • Toimitusaika
  • e-CADin avulla ilmankäsittelykone saadaan liitettyä useimpiin CAD-ohjelmiin
  • Projektitietojen turvallinen tallennuspaikka
  • Helppokäyttöinen

Ohjelma on internet-pohjainen sovellus, josta on aina saatavilla viimeisin versio ilman tiedostojen tai päivitysten lataamista. Kaikki ilmankäsittelykoneemme löytyvät samasta valintaohjelmasta. Voimme myös helposti antaa apua valinnoissanne.

Selainvaatimukset:
IE 6.0 tai uudempi

» Acon

​LUE LISÄÄ​

ExSelAir

ExSelAir®-valintaohjelma huonelaitteille

ExSelAir® on mitoitusohjelma Fläkt Woodsin:

• Päätelaitteille
  • Jäähdytyspalkeille
  • Puhallinkonvektoreille
  • Äänenvaimentimille

Ohjelmasta löytyy tuotteiden 3D-mallit, suorituskykylaskelmat, tekniset esitteet, mitoitus huonetilassa, virtauskuvioiden 3D-mallinnus sekä asennus-, säätö- ja huolto-ohjeet.

» ExSelAir

Fan Selector

FAN SELECTOR -PUHALLINVALINTAOHJELMA

Fläkt Woodsin Fan Selector -ohjelmalla voidaan valita ja mitoittaa laaja valikoima puhallintuotteita. Se sisältää mm. suuren osan Fläkt Woodsin aksiaalipuhaltimista.

• Aerodynamic duty based selections with comprehensive technical details
  • Product configuration & performance modelling
  • Full range of controls and accessories
  • Operating energy profiling and cost calculations
  • BIM & REVIT integration

FanSelector »

CENTRIWARE

Centriware-PUHALLINVALINTAOHJELMA

Ohjelma sisältää seuraavat tuotteet:
  • CentriFlow 3D kammiopuhallin, jossa ainutlaatuinen sekavirtauspuhallinpyörä tuo ilmankäsittelykoneeseen ensiluokkaista suorituskykyä. Saatavana AC-, PM- ja EC-moottorilla. Ilmavirta-alue 14 m3/s asti ja paineenkorotus 2500 Pa. Puhallinpyörässä on taaksepäin kaartuvat siivet.

• CentriflowPlus kammiopuhalinvalikoima ilmavirroille 25 m3/s saakka ja paineenkorotus 3000 Pa saakka. Puhallinpyörässä on taaksepäin kaartuvat siivet ja valikoima sisältää myös korkeapaine- ja ATEX-versiot.
  • CENTRIMASTER GT -sarja sisältää yksi- ja kaksi-imuaukkoiset radiaalipuhaltimet, ilmavirta 50 m3/s saakka ja paineenkorotus 3300 Pa saakka.
  • CENTRIMASTER GX -sarjassa kaksi-imuaukkoiset hihnakäyttöiset puhaltimet, ilmavirta 50 m3/s saakka ja paineenkorotus 3300 Pa saakka.
  • ROOFMASTER-huippuimurisarja, ilmavirta 5 m3/s saakka ja paineenkorotus 650 Pa saakka. Täyttää ErP 1253/2014 vaatimukset.
  • GLEB keittiön poistoilmapuhallin on saatavissa lämpötilalle 400°C / 2 h, ilmavirta 2,7 m3/s saakka ja paineenkorotus 1100 Pa saakka. Täyttää ErP 1253/2014 vaatimukset.

ACTIVENT

Activent-VALINTAOHJELMA

Activent on tuloilmanjakoon tarkoitettu järjestelmä. Activent-järjestelmä on osoittanut toimivuutensa niin pienissä kuin suurissakin tiloissa. Se on käytössä mm. toimistoissa, kouluissa ja tavarataloissa sekä teollisuustiloissa.

Activentin mitoitusohjelma soveltuu vain 32-bittisille käyttöjärjestelmille.

Coils for Windows

COILS-PATTERIMITOITUSOHJELMA

Coils for Windows -valintaohjelma on tarkoitettu lämmönsiirtimien ja ilmanlämmittimien mitoitukseen.

Ohjelman voi ladata verkosta rekisteröitymällä käyttäjäksi osoitteessa http://www.flaktwoods.fi/lataacoils. Lomakkeella kerätään käyttäjien sähköpostiosoitteet uusista ohjelmistoversioista ilmoittamista varten. Ladattavan tiedoston koko on 240 Mt.

Jos et jostain syystä pysty lataamaan ohjelmaa verkosta, voit tilata postitse toimitettavan usb-muistitikun lähettämällä viestin osoitteeseen info.fi@flaktwoods.com.