Fläkt Woodsin tuotetietomallit MagiCloudissa

Tuotetietomallit Fläkt Woodsin tuotteista ovat maksuttomasti ladattavissa DXF-tiedostoina MagiCloud-tietomallikirjastosta. Malleja voi käyttää apuna suunnitteluprojekteissa.

MagiCloud

» Fläkt Woodsin tuotteet MagiCloudissa

Verkkopohjainen MagiCloud-tietomallikirjasto tarjoaa LVIS-suunnittelijoille maksuttoman pääsyn maailman suurimpaan BIM-objektien tietokantaan, jossa tuoteobjektit ovat laitevalmistajien tarkastamia. MagiCloud tarjoaa BIM-objekteja Revit-, AutoCAD- ja MagiCAD-ohjelmistoille ja on ensimmäinen BIM-tietokanta, joka mahdollistaa ilmastointituotteiden hakemisen järjestelmäkäyrän mukaisen toimintapisteen sekä äänenvaimennuksen perusteella.

MagiCloudia kehittää suomalainen talotekniikka-alan ohjelmistotoimittaja Progman. Vuonna 2016 lanseerattu MagiCloud on nopeasti ottanut paikkansa kansainvälisesti LVIS-alan johtavana tietomallikirjastona ja tietomallikirjasto saavuttikin vuoden 2017 lokakuussa 150 000 käyttäjän merkkipaalun. MagiCloud sisältää yli 1 000 000 tuotekohtaista BIM-objektia talotekniikka-alan suunnitteluun 250 kansainväliseltä laitevalmistajalta.