ECO Top - Ylhäältä liitettävä, huippuluokan suorituskyvyn omaava ilmanvaihtokone

Fläkt Woodsin eCO Top edustaa kompaktien ilmanvaihtokoneiden uusinta tekniikkaa. Uusi eCO Top on saatavana 3 konekoossa ja täydentää päältä liitettävien koneiden mallisarjan joka kokonaisuudessaan ylettyy ilmavirtaan 1,4 m3/s asti.

MONIPUOLINEN ASENNETTAVUUS JA VIIMEISTELY ULKONÄKÖ

eCO Top ilmanvaihtokoneen kaikki liitännät tapahtuvat ylöspäin. Kanavaliitännät sekä vesi ja sähkö liitetään koneeseen ylhäältä. Tämä vähentää suuresti koneen tarvitsemaa lattiapinta-alaa, ja mahdollistaa koneen asentamisen hyvinkin ahtaisiin paikkoihin. Lisäksi, koska koneen äänitaso on matala sekä ulkopinta maalattu valkoiseksi, voidaan kone usein asentaa ilman varsinaista konehuonetta. Asennuksen viimeistelee lisätarvikkeena saatavat peitelevyt, joilla peitetään liitettävät kanavat.   

HELPPO KÄYTTÖÖNOTTO 

Kuljettaminen asennuspaikalle on helppoa, koska kone voidaan viedä vakio 900 mm oviaukosta.

Koneessa on toimintavalmis sähkö ja säätö, jonka käyttöönotto on tehty helpoksi. CURO säätimessä on kosketusnäyttö sekä käyttöönottovelho, joka ohjaa asettelemaan käyttöönotossa tarvittavat asetukset. Säätöjärjestelmässä on lukuisia toimintoja, jotka auttavat saavuttamaan halutun sisäilmaston pitäen samalla energiankulutuksen mahdollisimman matalalla tasolla.

 

KOMPAKTI KOOLTAAN

  • kanavien, putkien ja sähkön liitäntä koneen päältä pienentää koneen tarvitsemaa lattiapintaa

MATALA ÄÄNITASO

 

  • vaipan 50 mm paksuus ja mineraalivillaeristys tekevät koneesta hiljaisen mahdollistaen koneen asentamisen samaan tilaan
  • saatavissa koneeseen integroitu äänenvaimennin

 

HUOLITELTU ULKONÄKÖ

  • ulkopinta on valkoiseksi maalattu, voidaan asentaa näkyviin
  • lisätarvikkeena saatavilla maalatuilla peitelevyillä voidaan peittää kanavat ja viimeistellä asennus

» eCO Top -tuotesivu