TSS Engineer

Fläkt Woods Oy on johtava ilmankäsittelyalan asiantuntija ja uusien sovellusten kehittäjä. Liikevaihtomme on yli 100 milj. euroa ja henkilöstömme on noin 400 Suomessa. Valmistamme ilmastointipuhaltimia ja ilmastointikanavia Turussa sekä ilmastoinnin päätelaitteita Akaassa. Yhtiöllä on myyntikonttori Turun ja Akaan lisäksi Espoossa, Kuopiossa, Oulussa, Raisiossa ja Vaasassa. Fläkt Woods omistaa Raisiossa pientalon ilmanvaihtokoneita ja liesikupuja valmistavan Iloxair Oy:n. Kuulumme yli 65 maassa toimivaan ja 3800 henkilöä työllistävään kansainväliseen Fläkt Groupiin.

 

Oletko sinä etsimämme

TECHNICAL SALES SUPPORT ENGINEER

TSS Egineer -tehtävässä tulet tukemaan ilmanvaihdon päätelaitteiden ja kanavatuotteiden myyntiä. Toimit tuotteiden ja ilmanvaihtojärjestelmien asiantuntijana ja tarjoat päivittäistä teknistä tukea myyntitiimeillemme kotimaassa ja ulkomailla. Työskentelet yhdessä myynnin, tuotannon ja tuotekehityksen kanssa vastaten tuotteisiin liittyviin teknisiin kysymyksiin sekä auttaen tuotevalinnoissa. TSS-tiimimme työskentelee tehdaspaikkakunnillamme Akaassa ja Turussa. Sinun työskentelypaikkasi tulee olemaan näistä jompi kumpi. 

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta myös hyödyntää muun organisaation osaamista. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää ilmanvaihtojärjestelmien tuntemusta, hyviä kommunikointitaitoja ja yhteistyökykyä. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi talotekniikan insinööri.

Arvostamme monipuolista kokemusta LVI-alalta, suunnittelusta, projektitehtävistä sekä asennus- ja huoltopalveluista.

Tarjoamme sinulle alan johtavat tuotteet, perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta tehtäviisi. Lisäksi saat tueksesi alan johtavan yrityksen ja loistavan ammattilaistiimin, jotka auttavat sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään ammattilaisena.

Lisätietoja tehtävistä saat TSS Manager Pirjo Valkoselta, p. 040 868 3516 torstaina 14.9. ja 21.9.2017 klo 10–11 tai sähköpostilla pirjo.valkonen@flaktgroup.com.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 24.9.2017 mennessä.