After sales -vastaava

Fläkt Woods Oy on johtava ilmankäsittelyalan asiantuntija ja uusien sovellusten kehittäjä. Liikevaihtomme on yli 100 milj. euroa ja henkilöstömme on noin 400 Suomessa. Valmistamme ilmastointipuhaltimia ja ilmastointikanavia Turussa sekä ilmastoinnin päätelaitteita Akaassa. Yhtiöllä on myyntikonttori Turun ja Akaan lisäksi Espoossa, Kuopiossa, Oulussa, Raisiossa ja Vaasassa. Fläkt Woods omistaa Raisiossa pientalon ilmanvaihtokoneita ja liesikupuja valmistavan Iloxair Oy:n. Kuulumme yli 65 maassa toimivaan ja 3800 henkilöä työllistävään kansainväliseen Fläkt Groupiin.

Fläkt Woods kasvaa – tule mukaan menestykseen!

HALUATKO PITÄÄ HUOLTA ASIAKKAISTAMME PARHAASSA SEURASSA?

Tiimimme tarvitsee vahvistusta ja paikka on varattu juuri sinulle.

Fläkt Woods Oy etsii After Sales -vastaavaa tulevaisuuden menestyksen tekijäksi asuntorakentamisen myyntitiimiimme Raisioon, Turkuun tai Espooseen.

Tehtävästä
After Sales -vastaavana työskentelet osana asuntorakentamisen myyntitiimiä. Roolisi on toimia asiantuntijana tuotteisiin liittyvissä teknisissä asioissa. Työtehtäväsi on tarjota teknistä tukea huolto- ja asennusliikkeille, ratkaista teknisiä käyttöönottoon ja asennukseen liittyviä ongelmatilanteita sekä huolehtia sisäisestä ja ulkoisesta kommunikoinnista jälkimarkkinointiin liittyvissä asioissa.

Vastuualueesi
After Sales vastaavana vastuualueenasi on tarjota teknistä tukea ja neuvontaa asuntorakentamisen kohteisiin. Ongelmatilanteiden nopea ja luotettava ratkaiseminen takaa korkealaatuisen palvelun asiakkaillemme sekä tuotteiden häiriöttömän toiminnan tuotteiden koko elinkaaren ajan.

Mitä arvostamme?
Etsimme palveluhenkistä teknistä osaajaa joka kykenee nopeaan ongelmaratkaisuun ja omaa kyvyn toimia organisaatiossa keräten ja yhdistäen tietoja.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää elektroniikka-alan koulutusta (esim. insinööri tai teknikko). Aiempi ilmastointialan kokemus on tehtävässä toimimisessa ehdottomasti eduksi. Talotekniikan järjestelmien tuntemus ja kyky hahmottaa teknisiä kokonaisuuksia helpottavat tehtävän menestyksellistä hoitamista.

Hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja puhuttu osaaminen on välttämätöntä. Ruotsi tai muu kielitaito tämän lisäksi on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Liikola puhelinnumerossa 040 868 3307 tiistaina 13.6. kello 9.30–10.30, keskiviikkona 14.6. klo 13.00–15.00 tai maanantaina 19.6. klo 9.30–11.00 välisenä aikana. Tiedusteluja voit lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen tommi.liikola@flaktgroup.com.

Täytä sähköinen hakemus viimeistään 27.6.2017

Sijainti: Raisio, Turku tai Espoo
Sopimustyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva